Lähde: SM-liigassa vakavia keskusteluja laajentumisesta Viroon – "Toivottavasti tämä toteutuu"

Tallinna. Thea Ekholm

Sport Content

Tallinna on tällä hetkellä kuuma puheenaihe kiekkokaupunkina. Pelicans ja HPK pelasivat Liiga-ottelun Viron pääkaupungissa tammikuussa, ja maanantaina uutisoitiin, että myös Jokerit suunnittelee kahden KHL-pelin viemistä Tallinnaan ensi kaudeksi.

Eikä siinä kaikki: Vedonlyöntiyhtiö NordicBetin tietojen mukaan Liigassa on käyty vakavia keskusteluja tallinnalaisen laajennusjoukkueen ottamisesta mukaan Suomen pääsarjaan jo kaudeksi 2019–2020.

– Tietojemme mukaan Liigan ylintä johtoa oli paikalla Pelicansin ja HPK:n ottelussa ja samalla tutustumassa Tallinnan jäähallin Tondiraba Areenan olosuhteisiin, kertoo NordicBetin Head of Marketing Jussi Nurmi tiedotteessa.

– Tietyllä tavalla Liigan laajentaminen parilliseen joukkuemäärään juuri Tallinnan avulla tuntuisi hyvinkin loogiselta vaihtoehdolta. Skenaario hyödyttäisi sekä Suomen että Viron jääkiekkoa, Nurmi toteaa.

NordicBet on avannut asiasta vedonlyöntikohteen. Yhtiö pitää Liigan laajentumista etelääntodennäköisenä.

NordicBetin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Leo Komarov on syntynyt Narvassa, nykyisessä Itä-Virossa.

– Toivottavasti tämä toteutuu. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, Komarov toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.