Onnibus vastaa VR:n rynnistykseen – lisää halpalippuja Tampereelle, halvin hinta 3,70 euroa

Kuvituskuva. Päivi Tuovinen / Arkisto

Jari Pietiläinen

Halpabussiyhtiö Onnibus lisää panoksia VR:n jamuiden bussiyhtiöiden kanssa käymäänsä kisaan matkustajista.

Kisa matkustajista on alkuvuonna kallistunut hieman VR:n suuntaan, kun junayhtiö on kertonut kasvavista asiakasmääristään ja parantuneesta tuloksestaan.

Nyt Onnibus on uudistanut Tampere–Helsinki-aikataulunsa ja luonut uuden konseptin, jonka turvin edullisten lippujen määrää lisättiin kaupunkien välille.

Onnibus ottaa 28. toukokuuta käyttöön Tampere–Helsinki-reitin, jolle tulee tunnin vuoroväli uudistuneella aikataululla. Yhtiö myös nopeuttaa matka-aikaa joka lähdöllä enintään 2 tuntiin ja 15 minuuttiin.

Samalla tamperelaisille avautuu uusi pysäkki liityntäpysäköinnin yhteyteen Turtolan Citymarketilla.

Tampere–Helsinki on yksi Onnibusin tärkeimmistä yhteysväleistä. Onnibus teki helmikuun lopussa reitin matkustajille kyselyn, jossa selvitimme asiakkaiden toiveita matkojen suhteen.

– Päätimme kyselyn pohjalta uudistaa aikataulua niin, että jatkossa jokaisella vuorolla pääsee määränpäähän vain 2 tunnissa ja 15 minuutissa. Asiakkaamme arvostavat edullisia hintoja ja päätimme laittaa isomman vaihteen päälle myös niiden osalta, kertoo OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala

Onnibusin verkkokauppaan on lisätty uusi 3,70 euron hintaluokka, minkä lisäksi 4,70 euroa maksavien matkojen saatavuutta on lisätty runsaasti. Rantalan mukaan OnniBus.com on vastedes entistä kilpailukykyisempi Tampereen ja Helsingin välisten matkojen hinnoittelultaan.

Helsinki–Tampere-väli on yksi kilpailluimmista reiteistä Suomen joukkoliikenteessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.