Seksiä myyvä nuori suomalaisnainen yllättyi asiakaskunnastaan – "Ehkä nykyajan some aiheuttaa tämän"

Seksiä pari–kolme vuotta myynyt nuori prostituoitu kertoo kaupunkilehti Turkulaisen haastattelussa yllättyneensä asiakaskunnastaan.

Naisen mukaan asiakkaat ovat hyvin pukeutuvia ja mukavia. He ovat usein tavallisia perheellisiä miehiä.

–Minäkin luulin ennen, että asiakkaina olisi pääasiassa vanhoja miehiä tai syrjäytyneitä,Turkulaisen haastattelussa.

Jopa parikymppiset miehet ottavat yhteyttä.

–Aluksi se oli ehkä vähän shokki. Näkisin, että nuorilla pitäisi olla muutenkin toimintaa. En tiedä, onko se nykyajan somessa eläminen, mikä sitä aiheuttaa. Luulin ennen, että asiakkaina olisi pääasiassa vanhoja miehiä tai syrjäytyneitä.

Asiakkaan maksamasta ajasta suurin osa saattaa olla keskustelua ja itse seksin harrastaminen muodostaa pienen osan ajasta.

– Nuorten asiakkaiden kohdalla yleensä mennään suoraan toimintaan.

Punatukkainen, reisisaappaisiin ja mustiin sukkahousuihin pukeutunut nuori nainen kertoo päätyneensä alalle lähinnä uteliaisuudesta, mutta myös rahapulalla oli osuutta.

Nainen kertoo nauttivansa työstään eikä koe sitä vastenmieliseksi.

Enitenyhteydenottoja tulee kesäkuukausina ja arkipäivisin lounasaikaan.

–Lomakaudet ja viikonloput ovat yleensä hiljaisia. Pääsiäisen alusaika on täyttä. Yhteydenottojen määrä vaihtelee laidasta laitaan. Saattaa olla viikkoja, että juuri kukaan ei ota yhteyttä.

Puolentunnin ajasta nainen pyytää 130 euroa.Yhden asiakkaan tapaamiseen valmisteluineen hän sanoo varaavansa aikaa kuitenkin 2–3 tuntia.

Nainensanoo työskentelevänsä seksialalla vain tilapäisesti opiskelujensa ajan. Hän tiedostaa, että toisenlaisiakin kohtaloita on.

– Alaan suhtautuminen on hirveän kaksijakoinen. Valitettavasti on paljon sellaisia, jotka tekevät tätä työtä pakotettuna. On myös hirveä määrä ”suomityttöjä”, jotka maksavat veronsa ja pitävät tätä työnä.

Lue koko juttu Turkulaisesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Etusivulla nyt

Mainos: HotLips

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut