Nainen makasi kotona kuolleena viikkoja Helsingissä – kotihoidon laiminlyöntiepäilyä selvitetään

Itähelsinkiläisestä asunnosta löytyi maanantaina kuollut nainen, joka on ollut pitkään menehtyneenä. Yksin asunut nainen oli Helsingin kaupungin kotihoidon asiakas.

Helsingin kaupungin sairaala-, kuntoutus ja hoivapalveluiden vs. johtaja Arja Peiponen vahvistaa, että kotihoidossa on tapahtunut mahdollinen laiminlyönti. Peiposen käsityksen mukaan hoitajan olisi pitänyt käydä naisen luona viime aikoina. Hän ei tiedä, miksi näin ei ole tapahtunut.

Helsingin Uutisten saamien tietojen mukaan nainen on kuollut useampi viikko sitten. Kuolleen naisen löysi kodinhoidon ohjaaja, joka lähti käymään naisen kotona, koska häneen ei saatu yhteyttä.

–Hän oli ollut kuolleena pidempään. Tarkkaa kuolinaikaa ei vielä tiedetä. Haastattelemme nyt henkilökuntaa ja käymme läpi kirjauksia. Poliisi selvittää, milloin omaiset ovat käyneet viimeksi naisen luona, Peiponen kertoo Helsingin Uutisille.

Helsingin poliisi eikommentoinutasiaa.

Viime vuoden joulukuussa Itä-Helsingissä asunut mies jäi ilman ruokaa Helsingin kaupunginkotihoidon unohduksen vuoksi Vuosi sitten Espoossa oli tapaus, jossa kaupungin kotihoidon asiakkaana olleen vanhuksen epäiltiin kuolleen kotihoidossa tapahtuneen laiminlyönnin takia

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut