Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunkipyöräkausi starttaa – pyöräasemat myöhässä säiden takia

Kaupunkipyörät palaavat Helsingin kaduille tiistaina 3. huhtikuuta. Vapun jälkeen kaupunkipyörillä pääsee polkemaan myös Espoossa sekä kahden kaupungin välillä. Rekisteröityminen on jo avattu koko kauden käyttäjille. Päivän tai viikon käyttöoikeuden voi ostaa tiistaista alkaen. Palvelu löytyy verkosta hsl.fi/kaupunkipyörät.

Kaivopuiston, Unioninkadun, Rautatientorin itäpuolen, Kiasman ja Hakaniemen metroaseman pyöräasemille on lisätty maksupäätteet, jolla voi rekisteröityä päivä- tai viikkokäyttäjäksi.

Kaupunkipyöräasemia on Helsingissä tänä kautena 150 ja pyöriä 1 500. Sääolosuhteiden vuoksi asemien asentaminen on myöhässä, eivätkä kaikki asemat eivät ole vielä käytössä ensi viikolla.

Maksu koko kaudesta on 30 euroa. Viikkomaksu on 10 euroa ja päivämaksu 5 euroa. Puolta tuntia pidemmistä käyttöajoista peritään euro per tunti. Pyörien maksimikäyttöaika on viisi tuntia.