Pasilansillalla käytössä vain yksi kaista, ruuhkia luvassa

toimitus

Pasilansillan idän suuntainen ajoneuvo- ja joukkoliikenne sillan itäpäässä on siirtynyt yhdelle ajokaistalle. Muutos aiheuttaa haittaa joukkoliikenteelle sekä ajoneuvoliikenteelle.

Autoilijoita pyydetään välttämään liikennöintiä Pasilansillalla ja käyttämään vaihtoehtoisia kulkureittejä Nordenskiöldinkadun ja Hakamäentien kautta.

Järjestely kestänee ensi vuoden maaliskuuhun. Kesällä 2019 tehdään merkittäviä muutoksia raitiotiekiskojen linjauksille koko risteysalueella.

Töistä johtuvia poikkeusjärjestelyjä sillalla ja aseman edustan liikenteessä on syksyyn 2019 asti, jolloin Pasilan uusi asema ja Tripla-kauppakeskus valmistuvat.

– Hankkeessa Pasilansiltaa levennetään ja sen itäpäätä korjataan. Aseman edustalla siltaa levennetään noin 13 metrillä. Uusi joukkoliikenneterminaali tulee aseman edustalle uuden ja vanhan kannen päälle. Raitiovaunupysäkit rakennetaan terminaalin keskelle ja linja-autopysäkit reunoille, sanoo projektinjohtaja Juuso Luoto kaupunkiympäristön toimialalta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut