Suomalaiselta vaatekaupalta rohkea avaus – avaa uuden vaatekaupan Jumboon

Kekäle avaa merkkivaatteita myyvän liikkeen kauppakeskus Jumboon torstaina. Myymälä aukeaa Jumbon erikoiskaupan kerrokseen Emotionin ja Cubuksen myymälöiden väliin. Paikalla on aiemmin toiminut River ja viimeksi Maria Drockilan pop up -kauppa.

Jumbon Kekäle on joensuulaisen perheyhtiön ensimmäinen liike pääkaupunkiseudulla ja kaikkiaan yhdeksäs myymälä Suomessa.

Verkkokaupan voimakas kasvu on mullistanut vaatebisneksen viime vuosina. Postin tutkimuksen mukaan suomalaisten suosituimpia verkkokauppaostoksia ovat vaatteet ja kengät. Suomalaiset ovat innostuneet entistä enemmän tilaamaan verkko-ostoksia myös Kiinasta.

Joensuulaisella yrityksellä riittää kuitenkin uskoa alaan. Yrityksen mukaan sillä on laaja kanta-asiakaskunta pääkaupunkiseudulla.

–Vaikka maailma muuttuu vauhdilla, ei räätälöidyn ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavan palvelun tarve poistu mihinkään, yhtiön toimitusjohtaja Joonas Kekäle sanoo tiedotteessa.

Kekäle on perustettu vuonna 1957 Joensuussa. Perheyrityksen liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä noin 200 työntekijää.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Suomen luontokeskus Haltia

Etusivulla nyt

Mainos: HotLips

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut