Unelmien työpaikka? – Näin Sami Kuronen viettää aikansa Temptation Islandilla kun kamerat eivät käy

Parisuhdepeli Temptation Island on Suomessa edennyt jo neljännelle kaudelleen.

Jälleen kerran neljä pariskuntaa lähtee Thaimaahan testaamaan parisuhteensa kestävyyttä ja kokeilemaan pystyvätkö he vastustamaan paikalle lähetettyjä sinkkuja.

Maaliskuun 14. päivä alkavan ohjelman juontaja Sami Kuronen näkee suuria tunteita käydessään päivien tapahtumia parien kanssa läpi iltanuotioilla.

– Sanon heille aina, että suu kannattaa avata nyt kun olemme siellä. Muuten ohjelman tullessa ulos voi tapahtua ikäviä yllätyksiä. Asiat on aina helpompi puida siellä juontaja toteaa.

Kurosen tiukat iltanuotiot ovat nousseet useilla kausilla puheeksi. Mies saattaa välillä antaa kilpailijoille rankkaakin kuittia.

– Minun tehtäväni on kysyä ne kysymykset, joita katsojat haluavat kuulla. Yritän muutenkin kuvausten ulkopuolella olla osallistujien kanssa mahdollisimman vähän tekemisissä. Iltanuotioille pitää säilyttää tietynlainen auktoriteetti, enkä ole tullut sinne olemaan heidän isänsä tai veljensä.

Kuvausten ulkopuolella Kuronen viettää melko rentoa aikaa.

– Olen joka vuosi ensimmäiseksi käynyt vuokraamassa skootterin, jolla sitten ajelen ympäriinsä. Sitten käyn syömässä ja pyörin kaupungilla sekä lenkkeilen. Tänä vuonna otin treenikamat mukaan ja olen tehnyt vähän jumppaa resortin kattoterassilla. Aika mukava keikkahan tämä on.

Koska kyseessä on jo ohjelman neljäs kausi, Kuronen on huomannut kuinka osallistujilla on jo tietynlaiset ennakkotiedot ohjelmasta.

– Kaikkihan luulevat tietävänsä minne ovat tulossa. Joka vuosi on kuitenkin uusi peli eikä sitä voi yhtään ennakoida, että mihin suuntaan homma menee.

– Nytkin oli aluksi huomattavissa pientä varovaisuutta. Ajan kuluessa sitä kuitenkin alkaan nähdä pienemmätkin asiat isoina kun sitä toista puoliskoa ei pääse tapaamaan ja asioita puhumaan. Ollaan vaan videoiden varassa. Sitten siitä tulee sellainen pingisottelu, että jos tuo tekee noin niin kyllä mäkin teen.

Temptation Island Suomi

Tosi-tv ohjelma, jossa neljä pariskuntaa lähtee testaamaan parisuhdettaan.

Pariskunnan miehet ja naiset erotetaan eri resortteihin, jossa asuu myös vastakkaista sukupuolta olevia sinkkuja.

Ohjelman aikana varatut ja sinkut käyvät treffeillä ja bilettävät yhdessä.

Säännöllisin väliajoin varatut kokoontuvat Sami Kurosen johtamille iltanuotioille, joissa heille näytetään video puolisonsa edesottamuksista toisella resortilla.

Kauden lopuksi pariskunnat päättävät jatkavatko enää yhdessä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut