Weekend Festival lähtee Kyläsaaresta – uusi paikka mahdollistaa rantabileet

Elektronisen musiikin suurtapahtuma Weekend Festival siirtyy tulevana kesänä pois Helsingin Kyläsaaresta.

17.-19. elokuuta järjestettävän tapahtuman uusi paikka on jo selvillä, sillä festivaali muuttaa Hietaniemen uimarannalle. Samalla siitä tulee kolmipäiväinen.

– Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kolmannelle festaripäivälle on ollut selkeää kysyntää. Pääsemme samalla toteuttamaan yleisömme artistitoiveita aiempaa paremmin. Laajentuminen kolmipäiväiseksi mahdollistaa meille edellisvuosia selvästi monipuolisemman artistikattauksen, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Heikkisen mukaan uudelle tapahtuma-alueelle odotetaan noin 100 000 kävijää.

Weekend Festival on markkinointijohtajan mukaan etsinyt jo vuodesta 2013 saakka vaihtoehtoista järjestyspaikkaa tapahtumalle. Hän on erityisen innoissaan festivaalin siirtyessä rantamiljööseen.

–Neuvotteluja on käyty pitkään, ja olemme erittäin kiitollisia Helsingin kaupungille, että he pystyivät osoittamaan meille uuden huipputason paikan. Samalla Weekend Festival pääsee toteuttamaan Suomeen vuoden suurimmat rantabileet, joihin maailmanluokan supertähdet sekä meri ja uimaranta luovat ihanteellisen paikan viihtymiselle.

Festivaalin ensimmäiset esiintyjät julkistetaan maanantaina 29. tammikuuta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut