T24: Tauski avaa karaokebaarin Tallinnaan: "Tänne suomalaiset haluavat tulla juomaan viinaa"

Värikkäästä elämästään tunnettu iskelmätähti Tauno "Tauski" Peltonen avaa uuden nimikkobaarinsa Tallinnaan. Artisti kertoo asiasta Tallinna24-julkaisulle.

Ensimmäinen Tauski-nimeä kantava baari sijaitsee jo Espanjan Fuengirolassa ja toinen on tarkoitus avata tämän kevään aikana Tallinnaan. Tavoitteena on Tauski-nimeä kantava baariketju.

– Tämä on se kaupunki, johon ensimmäinen Tauski-baarikin olisi pitänyt perustaa, eikä Fuengirolaan. Tänne suomalaiset haluavat tulla juomaan viinaa, kertoo Tauski Tallinna24:lle.

Iskelmälaulajan mukaan tuleva Tauski-baari on tyyliltään rento sporttibaari, jossa voi laulaa karaokea, katsoa urheilua ja kuunnella suomalaisartistien keikkoja. Sopivaa paikkaa ja "yrittäjähenkistä vetäjää" etsitään edelleen. Tauskin tehtävänä on vastata paikan näkyvyydestä.

– Niinhän se on, että teen mä sitten jotain hyvää tai pahaa, niin aina päädyn Seiskan kanteen. Parasta mainosta paikalle olisi varmaan se, että sammun oman baarini sohvalle, hekottaa Tauski.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut