Kolme MTV:n kanavaa nyt teräväpiirtona kaapeliverkossa

Putous nähdään MTV3-kanavalla tammikuussa hd-laadulla. MTV

toimitus

DNA on lisännyt MTV:n maksuttomat Sub- ja AVA-kanavat hd-laatuisena kaapeliverkkoonsa 4. joulukuuta.

Samassa yhteydessä myös MTV3-kanavan hd-versio siirtyi DNA:n kaapeliverkossa vapaaseen katseluun.

Kaikki kolme hd-kanavaa ovat tästä lähtien seurattavissa ilman tv-korttia, mutta edellyttävät muiden teräväpiirtokanavien tapaan hd-katselun mahdollistavaa vastaanotinta (cable ready hd).

Mikäli kanavat eivät ilmesty television kanavalistalle automaattisesti, kannattaa tehdä uusi kanavahaku päätelaitteen ohjeiden mukaisesti.

Hd-laatuisena lähetettävät Sub ja AVA ovat DNA:n kaapeliverkossa kokonaan uusia teräväpiirtokanavia. MTV3 on ollut seurattavissa DNA:n kaapeliverkossa HD-laatuisena jo ennestään, mutta sen katselu on aiemmin edellyttänyt tv-korttia.

Teräväpiirtolähetys tarjoaa tarkemman kuvan, eloisammat värit ja paremmin erottuvat yksityiskohdat. Hd-kuva on edukseen isolla tv-ruudulla, erityisesti nopeatempoisissa urheilulähetyksissä sekä elokuvissa, luonto-ohjelmissa ja muissa laadukkaasta kuvasta hyötyvissä ohjelmissa.

– Olemme hyvin tyytyväisiä päästyämme sopimukseen MTV:n teräväpiirtokanavien jakelusta kaapeliverkkomme katsojille. Tavoitteenamme on tarjota kanavat aina mahdollisimman hyvällä kuvanlaadulla. Tätä haluavat myös asiakkaamme, sillä kaapelikotien hd-valmius on jo erinomaisella tasolla: huippulaatuista teräväpiirtoa voidaan katsoa jo miltei kaikissa kaapeliverkon kotitalouksissa, kertoo johtaja Mikko Saarentaus DNA:n viihdeliiketoiminnasta.

MTV:n HD-kanavien kanavanumerot ovat DNA:n kaapeliverkossa seuraavat: MTV3 hd 23, Sub hd 26 ja AVA hd 33.

Antenniverkossa MTV3 hd -kanavan katselu edellyttää vielä toistaiseksi tv-korttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut