Ainutlaatuinen kissanäyttely Helsinkiin – Haluatko nähdä sfinxin tai egyptinmaun?

Helsingissä järjestetään ensimmäinen kansainvälinen WCF-rotukissanäyttely Suomessa 11.–12. marraskuuta 2017. WCF eli World Cat Federation on yksi maailman suurimmista kissajärjestöistä, johon kuuluu nykyisin yli 540 jäsenyhdistystä kaikkialta maailmasta.

Lauttasaaressa pidettävässä näyttelyssä on noin satakunta kissaa, jotka edustavat yli kahtakymmentä kissarotua.

– Ilmoittautuminen on vielä kesken, mutta jo tällä hetkellä mukaan on ilmoitettu monia mielenkiintoisia kissarotuja. Ainakin sfinxi ja egyptinmau ovat näyttelyssä, kertoo näyttelyn järjestävän 4 Stars ry:n puheenjohtaja Olli Grön

Kissoja omistajineen saapuu myös Baltian maista sekä Suomen lisäksi muista Pohjoismaista.

Näyttelyn aikana kissat ovat vapaasti yleisön ihailtavina häkeissään. Näyttelyssä valitaan kumpanakin näyttelypäivänä päivän paras kissa. Lisäksi valitaan parhaat kissat eri ikäryhmistä. Tuomarit myös kertovat eri kissaroduista yleisölle ja muutakin ohjelmaa yleisölle on luvassa.

Näyttelyn tapahtumapaikkana on Poliisien kesäkoti Lauttasaaressa osoitteessa Kyyluodontie 1. Näyttely on avoinna lauantaina 11. marraskuuta kello 12–20 ja sunnuntaina 12. marraskuuta kello 10–18.

Liput yleisölle kello 18.00 saakka aikuisilta 5 euroa ja lapsilta 3 euroa. Näyttelytilasta löytyy myös kahvila.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut