Vuokrataloihin palkattiin pihakoutsi järjestämään treenejä – "Palvelut halutaan tuoda asukkaiden luokse"

Vuokratalojen asukkaille on Helsingissä tuotu liikuntapalvelut lähelle ja osaksi asumista. Kojamon (ent. VVO) Lumo-vuokrataloissa liikuntaa voi harrastaa omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa pihakoutsin johdolla, palvelu on maksuton ja sisältyy vuokraan. Lumo-taloissa liikuntapalvelut tuottaa lähiliikuntaan erikoistunut liikuntayritys Raatamo.

Toiminta on käynnistynyt syksyllä ja tällä hetkellä pihakoutsi ohjaa 13 talossa Helsingissä. Liikuntaan voivat osallistua kaikki talon asukkaat.

– Pihakoutsien tarjoamat liikuntapalvelut antavat mahdollisuuden liikkua helposti arjen keskellä, omassa pihapiirissä. Lumo-taloissa palveluita tuodaan asukkaiden luokse ja samalla luodaan rohkeasti uudenlaista asumista, Kojamon asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö sanoo.

Ohjelmassa on esimerkiksi kehonhuoltotunteja, HIIT-treenejä, sauvakävelylenkkejä, juoksukoulua, erilaisia pihajumppia ja kahvakuulaharjoittelua.

– Vastaanotto taloissa on ollut hyvinkin innostunutta ja meininki ensimmäisten viikkojen treeneissä on ollut hieno! Mahtavaa päästä tekemään aidosti räätälöityä liikuntapalvelua: asukkaiden toiveita kuunnellen, kunkin kohteen uniikkia ympäristöä hyödyntäen, Raatamon valmentaja ja toinen perustaja Jussi Konttinen sanoo.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut