Haluatko Aku Hirviniemen kanssa samaan elokuvaan? – Luvassa oiva tilaisuus "elähtäneille ja epäsiisteille"

Loppuvuonna 2011 ensi-iltansa saaneeseen Varasto-elokuvaan kuvataan parhaillaan jatko-osaa. Taru Mäkelänohjaamasta elokuvasta tutut näyttelijät tähdittäåvät myös Varaston jatko-osaa: uudessakin leffassa esiintyvät Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi ja Minttu Mustakallio

Elokuvan kuvauksia tehdään ensi viikolla Tikkurilassa, jossa keskiviikosta perjantaihin purkitetaan pubiin sijoittuvia kohtauksia.

Elokuvayhtiö etsii nyt avustajia 30.8.–1.9. kuvattaviin kohtauksiin esittämään pubin kanta-asiakkaita. Avustajan rooli on tarjolla elähtäneelle, jo pidemmän aikaa pubissa viihtyneelle ja epäsiistille sakille.

– Tälle porukalle pubi ja sen luoma yhteisö luovat ainoan turvallisen paikan, jossa he tulevat hyväksytyiksi sellaisina kuin ovat, elokuvayhtiö maalailee.

Avustajat saavat korvaukseksi kaksi Finnkinon leffalippua tai 20 euron kertakorvauksen avustuspäiväää kohti. Avustajaksi voi hyvällä onnella päästä lähettämällä yhteystiedot, ikä ja tuore valokuva osoitteeseen avustajat.varasto@gmail.com

Varasto 2:n suunniteltu ensi-ilta on helmikuussa 2018.

Katso alta video tilanteesta, josta Varasto 2 -elokuva alkaa.