Weekend Festival poikinut lähes 80 palautetta Helsingille – nämä asiat närkästyttivät eniten

Helsingin Kyläsaaressa perjantaina ja lauantaina järjestetty Weekend Festival poiki Helsingin kaupungille maanantai-iltapäivään mennessä 78 palautetta.

Projektisuunnittelija Anne-Mari Leppänen Helsingin kaupungilta kertoo, että palautteet ovat olleet kielteisiä ja niitä on tullut pääasiassa tapahtumapaikan ympäristöstä, kuten Herttoniemestä, Kulosaaresta, Toukolasta ja Laajasalosta.

Etelä-Suomen Median tietojen mukaan festivaalin äänet kuuluivat ainakin perjantaina lähes kymmenen kilometrin päässä Kyläsaaresta sijaitsevalle Villingin saarelle asti. Saari sijaitsee Laajasalon kupeessa.

Leppäsen mukaan palautteiden sisällöstä ei vielä ole ehditty tehdä kovin tarkkaa analyysia.

– Mutta eniten närkästyttää ja huolestuttaa tapahtuman yleinen melutaso, voimakkaat bassotasot, tapahtuman järjestäminen kaupungin keskustan liepeillä asuinalueiden ja veden äärellä sekä tapahtuman myöhäinen päättymisaika, Leppänen kertoi sähköpostitse maanantaina.

Elektroniseen musiikkiin keskittyvä Weekend Festival näyttäisi toistaiseksi poikineen viimevuotista vastaavaa aikaa vähemmän palautetta. Viime vuonna festivaalin jälkeisenä maanantaina palautteita oli tullut kaupungille 170 kappaletta

Leppänen muistuttaa kuitenkin, että kaupungin kesäkuisen organisaatiomuutoksen takia palautteet eivät ole tulleet perille heti, vaan ne kiertävät kaupunkiympäristön asiakaspalvelun kautta.

– Oletettavasti siis erityisesti Weekendiä koskevia palautteita on vielä matkalla, Leppänen toteaa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut