Weekend Festivalin päälava kaikkien aikojen suurin Suomessa – 57-metrinen jättiläinen tuodaan Kroatiasta, valot Venäjältä

Ensi viikonloppuna 4.–5. elokuuta järjestettävän Weekend Festivalin päälava on suurempi kuin millään festivaalilla on Suomessa aiemmin ollut. Lavalla on leveyttä 57 metriä ja korkeutta 22 metriä.

Tanskalaisvalmisteinen lava tuodaan Helsinkiin suoraan Kroatiasta, jossa se on ollut Ultra Europe -festivaalin päälavana. Lisäksi lavaan kiinnitettävät yli tuhat led-valomoduulia joudutaan tuomaan Suomeen Venäjältä, sillä niin suurta määrää ei saanut Suomesta.

Viimeisten vuosien aikana satoja meluvalituksia keränneen festivaalin järjestäjät ovat muuttaneet myös päälavan sijoittelua. Viikonlopun festivaaleilla päälava on suunnattu aiempaa eteläisemmäksi, jolloin musiikin ääni ei kuulu Kulosaaren ja Herttoniemen suuntaan vaan Mustikkamaalle päin, jossa on vähemmän asutusta.

Festivaalin järjestäjät kertovat tiedotteessa odottavansa paikalle yhteensä noin 60000 ihmistä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut