Pasilassa voi surffata ja pelata rantalentopalloa vuonna 2019 – hellelukemat metrotunnelissa

Syksyllä 2019 avautuvan Tripla-kauppakeskuskompleksin alle rakennetaan surffausta ja sisärantaa yhdistävä Helsinki SurfBeach -konsepti, jossa on 26 asteen lämpötila ympäri vuoden.

Konsepti rakennetaan Triplan alapuolelle louhittuun metrotunneliin, jossa on yli 6000 neliömetriä tilaa. Samoihin tiloihin tulee myös perheliikuntapuisto HopLop.

–Kauppakeskusten on uusiuduttava pystyäkseen täyttämään ihmisten sosiaaliset tarpeet. Mall of Triplasta tulee kaupunkikeskus, joka tarjoaa laajojen myymälä- ja ravintolapalveluiden lisäksi elävää kulttuuritoimintaa, musiikkimuseon, ainutlaatuisen sisäaktiviteettikokonaisuuden ja helpot kulkuyhteydet, kertoo Triplan kaupallinen kehitysjohtaja Pirjo Aalto tiedotteessa.

"Sisäkesäksi" kutsutun konseptin taustalla on Suomen Beach Volley Oy ja Surf House -keinoaaltokonsepti. Yhtiöllä on jo yksi sisäranta Salmisaaren liikuntakeskuksessa ja toinen avautuu Tallinnaan syksyllä. Suomalaisista ravintola- ja markkinointialan ammattilaisista koostuva Surf House on puolestaan rakentanut kaksi keinoaaltokeskusta Thaimaahan.

Maanalaiseen kesäpaikkaan rakennetaan myös rantabaari, saunoja sekä kokoustiloja.

Tripla-kauppakeskuksen avautumisen yhteydessä avataan myös Pasilan uusi asema. Tripla on kaksi vuotta ennen avautumistaan vuokrannut noin 40000 neliömetriä liiketilaa eli yli puolet sen kokonaistilasta.

Lue myös:

Kuvat: Harmaasta kivestä tulossa julkinen taideteos Pasilaan – miellyttääkö sinun silmääsi?

Autiosta metroasemasta 17 miljoonan lasku – ei varmuutta tuleeko ikinä käyttöön

Helsingin uusi jättihotelli pullistelee jopa 430 huoneellaan

Nostureita on Helsingissä nyt pilvin pimein – "Kokoluokka toinen kuin 10 vuotta sitten"

Friends & Brgrs tulee Pasilaan

Rajua kritiikkiä Pasilan rakennustöistä – "hengenvaarallista liikkua"

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut