Pyhäkouluopettaja valittiin Miss Gayksi – "Jokaisella on tilaa sateenkaaren alla"

Lahtelainen pyhäkoulunopettaja Noora Kalpio, 24, on valittu uunituoreeksi Miss GayFinlandiksi. Kilpailu käytiin legendaarisessa homoravintola DTM:ssa Helsingissä eilen illalla. Kisa oli järjestyksessään viides Miss Gay Finland -kilpailu.

Vapaa-aikansa Noora viettää Lahden Setassa ja Malkuksessa, joiden hallituksissa hän on mukana. Noora toimii myös molemmissa yhdistyksissä ryhmänvetäjänä.

– Jos hän olisi muumihahmo, hän olisi muumimamma. Hän on helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelemaan, luonnehditaan voittajaa kilpailun omilla nettisivuilla.

– Nooralle on tärkeää, että lähellä olevat ihmiset voivat hyvin. Hän haluaa toimia sillanrakentajana niiden välillä, joiden ajatusmaailmat ovat kaukana toisistaan. Jokaiselle on tilaa sateenkaaren alla.

Kilpailun kakkossijalle ylsi helsinkiläinen Jessica Love, 27, joka oli myös yleisön suosikki. Kolmanneksi tuli tamperelainenAdéle Venäläinen, 20.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut