Onko oikeasti näin? – Kysely: Tatuoidulta naiselta lohkeaa helpommin

Ihmiset joilla on tatuointeja antautuvat todennäköisemmin intohimoisen avioliiton ulkopuolisen suhteen vietäviksi, kertoo salasuhdetta etsivien deittisivusto Victoria Milanin tekemä kysely.

Yllättäen naiset tekevät tätä jopa miehiä enemmän, sivusto väittää kyselynsä pohjalta.

Sivuston mukaan olemassa ryhmä naisia, joilla on salaisia tatuointeja intiimeissä paikoissa, ja jotka paljastetaan vain avioliiton ulkopuolisissa hetkissä.

Victoria Milan selvitti yli 3 miljoonan aktiivisen jäsenen tatuointeja 16 eri maasta.

Pohjoismaisilla naisilla on todennäköisimmin tatuointeja. Tanska (42.3 %), Suomi (41.1 %) ja Ruotsi (40.8 %) olivat kolmen kärjessä kaikista 16 tutkimukseen osallistuneesta maasta. Näillä Victoria Milanin aktiivisilla naispuolisilla jäsenillä on tatuointeja, joilla he ilmaisevat persoonallisuuttaan, kapinallisuuttaan ja itsenäisyyttään.

Tilastot osoittavat sen että tatuoinnit ovat suosituimpia naisten kuin miesten joukossa kaikissa kyselyn maissa – tatuoitujen naisten osuus on noin 25 prosenttia korkeampi kuin miesten samasta maasta. Italiassa 36 prosentilla kyselyyn vastanneista naisista on tatuointi, kun taas miehistä vain alle kolmanneksella (29 %).

Reilu kolmannes (34%) hollantilaisista naisista on tatuoitu, kun taas vain viidennes (22 %) miehistä voi sanoa samaa.

Jotkut naiset pitävät tatuoinnit salaisina ja paljastavat ne vain partnereilleen luottamuksen synnyttyä. Eniten seksikkäitä ja intiimejä tatuointeja löytyy naisilta Suomesta (16 %), Iso-Britanniasta (11%) ja Irlannista (10 %).

Kyselyyn osallistui Victoria Milanin jäseniä seuraavista maista: Tanska, Tsekki, Suomi, Italia, Belgia, Ranska, Espanja, Norja, Puola, Ruotsi, Alankomaat, Iso-Britannia, Saksa, Sveitsi, Irlanti ja Etelä-Afrikka.

Victoria Milanin kysely ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun naisten tatuoinnit ovat olleet tapetilla. Jyväskyläläinen tutkija ja miesasiamies Henry Laasanen paukautti jo muutama vuosi sitten, että "tatuoinnit laskevat naisen markkina-arvoa"

Laasasen mukaan naisilla on se käsitys, että jos jokin asia tekee miehestä "hotin" ja vaarallisen (tatuoinnit), niin sama tekisi myös naisesta "kuuman". Näin ei kuitenkaan ole, arvioi Laasanen kohua herättäneessä blogikirjoituksessaan.

Lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut