Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt se on varmaa: Allas avautuu perjantaina keskeneräisenä

Allas Sea Pool avautuu Helsingin Katajanokalla perjantaina aamulla. Tuolloin avataanuima-altaat, saunat sekä kahvila, ravintola ja kattoterassi yleisölle.

Uimaan pääsee heti aamulla kello 6.15.

Mittava rakennusurakka on loppusuoralla. Viimeistelytöitä tehdään vielä toukokuun ajan, sillä aivan kaikki ei ole vielä valmista.

Sisäpiha avataan ensi viikolla, ja myös Itämerikeskus sekä Smart & Clean Showroom valmistuvat pian.

Vaiheittainen avaaminen mahdollistaa sen, että yleisö pääsee käyttämäänAltaan palveluita nyt toukokuusta alkaen.

Merikylpylän piti avautua jo viime viikon perjantaina, mutta avajaiset siirtyivät keskeneräisten rakennustöiden takia.

Altaiden ja saunojen avautumisen yhteydessä avaavat ovensa puurakenteisen päärakennuksen ravintola Neighbour Bistrojakahvila Allas Café Neighbour Bistron ruoka on nykypäivän makuihin muokattua Helsinki-ruokaa 100 vuoden takaa.Allas Cafen valikoima smootheineen ja tuorepuuroineen edustaa vahvasti merikylpylän hyvinvointiteemaa.

Allas Sea Pool tarjoaa myös muun muassakonsertteja, kulttuuritapahtumia jahyvinvointipalveluita. Ohjatuista liikuntatunneista julkistettuja ovat jo muun muassaSaunayoga, merijooga ja uintikurssit. Altaan palvelut ja tilat ovat myös yritys- ja tapahtumakäyttöön vuokrattavissa.