Avautuuko Katajanokan merikylpylä vieläkään? Alue edelleen yhtä työmaata

Katajanokalla sijaitsevan merikylpylän rakennustyöt olivat vielä keskiviikkona pahasti kesken.

Joukko rakennusmiehiä hääri kylpylän uuden päärakennuksen katolla ja allasoston viereinen tasanne oli yhtä työmaata. Allas Sea Pool ilmoitti viime viikolla, että kylpylä avattaisiin loppuviikosta.

Helsinki Allas Oy:n toimitusjohtaja Timo Metsälä vakuuttaa, että kylpylä saadaan pian auki.

– Lähipäivinä.

Tarkoittaako se kuitenkin vielä tämän viikon aikana?

– Sanotaan, että lähipäivinä, Metsälä pyörittelee vastausta.

Merikylpylän avautumiselle on tähän mennessä annettu jo monta päivämäärää.

Remontin piti valmistua vapuksi. Seuraavaksi kylpylä tiedotti, että ovet yleisölle avautuvat 5. toukokuuta eli viime viikon perjantaina. Allas Sea Pool tiedotti kuitenkin vasta edellisenä iltana, ettei merikylpylän remonttia saada edelleenkään sovitussa aikataulussa valmiiksi "rakennusteknisistä syistä".

Vielä kylpylän harjannostajaisissa noin kuukausi sitten toimitusjohtaja kertoi, että rakennustöitä tehdään jopa kolmessa vuorossa, jotta tiukkatahtinen työmaa pysyisi aikataulussaan.

Rakennuttajana hankkeessa toimii rakennusliike Lehto Group.

Merikylpylä avattiin ensimmäisen kerran jo viime vuoden kesällä. Joulukuussa ovet laitettiin kiinni päärakennuksen rakentamista varten.

Urakan lopputuloksena altaiden viereen on nyt noussut veistoksellinen ja monitasoinen päärakennus, jossa on koko katon kattava terassi. Asiakaspaikkoja koko alueella on yhteensä 1 500.

Ympärivuotisen merikylpylän allasosastolla on yhteensä kolme uima-allasta, joista yksi on lastenallas, toinen merivesiallas ja kolmas lämminvesiallas.

Altaalle mahtuu kerralla 3 500 uimaria. Päivittäisiä kävijöitä arvellaan parhaimpina päivinä olevan jopa 10 000.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut