Allas Sea Poolin avajaiset siirtyvät – Katajanokan kaupunkikeidas auki vasta viikon kuluttua

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Merikylpylä Allas Sea Pool ei aukea odotetun mukaisesti, kertovat Rakennusliike Lehto Group Oyj sekä Helsinki Allas Oy. Huomiselle perjantaille suunnitellut avajaiset siirtyvät rakennusteknisistä syistä.

– Valitettavasti rakennus ei ole vielä käyttöönotettavissa, koska rakennustyöt ovat vielä kesken. Jatkamme yhteistyötä rakennusliikkeen kanssa vielä viikon päivät. Haluamme sen jälkeen avata viimeistellyn merikylpylän asiakkaillemme, kertoo Allas Sea Poolin toimitusjohtaja Timo Metsälä

Ravintola, kahvila ja seminaaritilat avataan yhdessä altaiden ja saunojen kanssa.

– Tänään torstaina pidetyn käyttöönottotarkastuksen jälkeen päätimme urakoitsijan kanssa jatkaa viimeistelytöitä. Haluamme, että asiakaskokemus on kaikin puolin kunnossa ja avaamme ensi viikon lopuksi. Tiedotamme lisää alkuviikosta, jatkaa Metsälä.

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Allas on auki ympäri vuoden ja tarjoaa elämyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille Kauppatorin kyljessä.

Allas Sea Pool on kaupunkikeidas, jossa on mittava allasalue ja mittava saunakokonaisuus.. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä.

Uuden päärakennuksen myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Allas haluaa tarjota helsinkiläisille nykyaikaisen hyvän elämän keitaan kaupungin sydämestä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut