Klassinen kortteliravintolaperinne jatkuu Helsingin Hietalahdessa - kasvisbuumi ei pääosassa

Klassinen Salve-ravintola muuttuu klassiseksi Hieta-ravintolaksi. Arkisto

toimitus

Legendaarinen Salve oli monen stadilaisen ja myös kaupungissa vierailijan vuosikymmenet pitänyt klassikko. Nostalgiahenkisen korttelikapakka uhkasi siirtyä historian lehdille, joten sama konsepti päivittyy Hieta -nimiseksi klassiseksi ravintolaksi, samaan osoitteeseen.

Nyt eletään kiivasta kasvisruokatrendiä, mutta Hieta luottaa perinteiseen.

– Klassikkoannoksia paistetuista silakoista lihapulliin ja wieninleikkeeseen mahdollisimman aidossa muodossaan. Suhtaudumme klassikkoihin suurella intohimolla, mutta haluamme toki, että jokainen muukin annoksemme on omassa kategoriassaan erinomainen”, lupaa keittiömestari Ali Toppinen

Listalta löytyy myös lähivesiltä nostettu päivän kala. Silakoitakin on tarjolla.

Ravintola avautuu 26.4.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut