Karalahtien ero: Näin Nanna puhui miehestään kaksi viikkoa sitten

Nanna Karalahti. Mari Mäkinen

Riikka Jokinen

Nanna ja Jere Karalahti eroavat. Nanna Karalahti kertoi asiasta tiistaina julkaisemassaan blogitekstissä.

–Haluan kirjoittaa hyvin surullisen asian tänne blogiini, jotta saan tehdä sen omin sanoin ilman asioiden ylimääräistä spekulointia osaltani. Asia on hyvin henkilökohtainen, josta en haluaisi julkisesti kirjoittaa, mutta tiedän tämän auttavan minua ja poikaani asian käsittelyssä tulevaisuudessa.

–Me eroamme Jeren kanssa. Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla. Silloin kun yhteiset unelmat eivät kohtaa, on parempi laittaa pillit pussiin ja antaa uusien ovien avautua. Me olemme oppineet toisiltamme paljon ja käänsimme kaikki kortit ennen lopullista päätöstä.

Nanna Karalahti kertoo blogissaan, että he kasvattavat lapsensa yhdessä. Pariskunnan Jax-poika täyttää toukokuussa vuoden. Karalahdetavioituivat elokuussa 2015.

– Välitän Jerestä ja kunnioitan häntä. Tulemme jättämään avioerohakemuksen pian.

Jere Karalahti jakoi puolestaan tiistaina Instagram-tilillään kuvan lapsistaan Jaxista ja Ronjasta Kuvan yhteyteen hän linkkasi Nannan blogitekstin ja kirjoitti "Kiitos kaikesta ja pidetään huolta tärkeimmistä."

Vielä 9. huhtikuuta julkaistussa Keski-Uusimaa-lehden haastattelussa Nanna Karalahti kertoi suhteestaan Jereen. Hän tapasi Jeren veljensä Henrikin kautta. Molemmat miehet pelasivat tuolloin jääkiekkoa Jokereissa.

Jere oli kiinnittänyt jäähallilla huomion jäätyttötoiminnasta silloin vastanneeseen Nannaan ja sai vedonlyönnin päätteeksi Henrikiltä Nannan numeron.

Haastattelussa Nanna myönsi, että hänellä oli Jerestä alun perin mielikuva, jonka media oli luonut.

– Onneksi en antanut sen kuvan estää tutustumista, sillä Jere on aivan muuta kuin lehtien sivujen hirviö ja paha poika. Jere on valtavan positiivinen ja sydämellinen ihminen, joka välittää läheisistään ja ystävistään syvästi, hän sanoi lehdelle.

Nanna Karalahti kertoi myös lehdelle, että Jere on opettanut hänelle paljon lähimmäisistä huolehtimista ja siitä, että oman itsetunnon ei tarvitse rakentua muiden hyväksynnälle.

–Itse taas olen painottanut Jerelle rehellisyyttä ja avoimuutta; sitä, että kaikkea ei tarvitse pitää sisällään, Karalahti kertoi huhtikuun alussa.

Lue Nanna Karalahden huhtikuinen haastattelu Keski-Uusimaa-lehdestä tästä

Kiitos kaikesta ja pidetään huolta tärkeimmistä..... http://www.idealista.fi/nannakaralahti/Henkilön Jere Karalahti (@jerekaralahti) jakama julkaisu 19. 04ta 2017 klo 0.20 PDT

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Helsingistä risteillään kesällä joka toinen päivä Riikaan – alus otetaan Tukholman-reitiltä
 2. Palkkasurman uhriksi joutunut Volkan surmattiin Vuosaaressa vuonna 2003 – Jari Aarnio joutuu jälleen vastaamaan syytteisiin
 3. Tätä on odotettu: HSL lupaa matkakortin nettilatauksen viimein käyttöön maanantaina
 4. Anna Puolakka, 38, kurssittaa sotilaita Santahaminassa – "Ensimmäinen nainen ylenee kenraaliksi 2030-luvulla"
 5. Linnanmäki avautuu ensi viikolla
 6. Mieskuski ajeli pelkillä vanteilla – ei osannut kertoa, mistä oli tulossa ja minne menossa
 7. Norppien köllöttelyä katsottiin 1,2 miljoonaa kertaa, ensimmäistä kertaa nähtiin myös norppien välisiä kärhämiä – mutta missä on Pullervo?
 8. T24: Viro avasi rajat ja laivayhtiöt lisäsivät laivavuoroja Helsinki-Tallinna-reitille – Matkustajamäärät ovat kuitenkin vielä vähäisiä
 9. Nimitys: Suomen Suoramainonnan toimitusjohtajaksi Jari Mankonen
 10. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 11. Epäily: Lihaksikas, ruskettunut miespyöräilijä pahoinpiteli naisen ratsupolulla Oittaalla – kuva
 12. Poliisi takavarikoi alaikäiseltä viinakauppiaalta kymmeniä litroja kirkasta viinaa Vantaalla
 13. T24: Tallink sulkee City-hotellinsa Tallinnan keskustassa syksyllä – Luvassa on myös lisää irtisanomisia
 14. Helsinkiin 400 uutta mopoksi rinnastettavaa sähköistä kaupunkipyörää – "Varteenotettava vaihtoehto työmatka-autoilulle"
 15. Yksi huume pk-seudulla nousee nyt ylitse muiden – "Käytetään ennätyksellisen paljon"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla? – käsidesiäkin voi käyttää väärin
 2. Sari, 44, pyysi kaupunkia tarkistamaan Seat Ibizansa päästöarvot, sai yllätyksekseen takaisin 173 euroa – "Työntekijäkään ei tiennyt muutoksesta"
 3. HS: 134-metrisestä tornista heitettiin taas tavaraa, poliisi teki kiinnioton
 4. Hus: Koronaviruspotilaita enää 1,7 prosenttia hengitystieoireisista, potilaita joutunut uudelleen teholle sekavuuden takia
 5. Kuusikymppinen mies sai vakavia vammoja – Poliisi pyytää havaintoja törkeästä pahoinpitelystä Pohjois-Espoossa
 6. Tätä on odotettu: HSL lupaa matkakortin nettilatauksen viimein käyttöön maanantaina
 7. Helsingin vanhin etninen ravintola päihitti epäilijät – avajaisten jälkeen 1980 tokaistiin: "Poika, sulla on puoli vuotta aikaa"
 8. T24: Tallink sulkee City-hotellinsa Tallinnan keskustassa syksyllä – Luvassa on myös lisää irtisanomisia
 9. T24: Tallink tuo uuden aluksen Helsinki-Tallinna-reitille – Victoria I aloittaa päiväristeilyt 8.6.
 10. Anna Puolakka, 38, kurssittaa sotilaita Santahaminassa – "Ensimmäinen nainen ylenee kenraaliksi 2030-luvulla"
 11. Laajasalon bulevardin rakentaminen alkaa jo tänä vuonna – tulee aikanaan jatkumaan Herttoniemeen saakka
 12. Janne Kilpinen rakennutti minitalon Helsinkiin, neliöitä piti lisätä viranomaisen vaatimuksesta – hirret veistetty käsityönä Vienan Karjalassa
 13. Hävityksen kauhistus Senaatintorilla – kirkkoherra sotketusta Tuomiokirkon muurista: "Jonkun yksittäisen tekijän aikaansaannoksia"
 14. Helsingistä risteillään kesällä joka toinen päivä Riikaan – alus otetaan Tukholman-reitiltä
 15. Palkkasurman uhriksi joutunut Volkan surmattiin Vuosaaressa vuonna 2003 – Jari Aarnio joutuu jälleen vastaamaan syytteisiin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.