Töölön Kisahalli saa remontissa lisää tilaa

Töölön kisahalli on täydellisen peruskorjauksen tarpeessa. Tavoitteena on, että peruskorjaus aloitetaan viimeistään 2022.

Töölön kisahalli, entinen Messuhalli valmistui kesällä 1935 ja vuonna 1952 olympialaiset antoivat sysäyksen ns. B-hallin rakentamiselle.

Tavoitteena on lisätä halliin liikuntatiloja, kasvattaa kävijämääriä sekä lisätä vapaassa käytössä olevia tiloja.

Liikuntavirasto laskee, että luopumalla ulosvuokratuista tiloista ja runsaista varastotiloista sekä suunnittelemalla tehottomat toimistotilat paremmin, Töölön kisahalliin saadaan jopa 20 prosenttia uutta liikuntatilaa.

Suunnitelmaluonnosten kommentointi on avoinna 30. huhtikuuta asti kaupungin kerrokantasi.hel.fi -palvelussa Tuloksista kerrotaan toukokuussa. Kaupunki lupaa myös järjestää työpajoja, jotta Töölön kisahallin suunnitteluun saadaan mukaan mahdollisimman kattavasti helsinkiläisiä.

Nykyisellään Kisahalli palvelee helsinkiläisiä kuntoliikkujia. B-hallissa on 950 hengen tapahtuma-areena. Kilpailutoimintaa järjestetään koripallossa, lentopallossa, miekkailussa, nyrkkeilyssä ja voimistelussa. Rakennuksessa on myös Helsingin kaupungin liikuntaviraston hallinnon ja henkilöstön työtiloja sekä ulosvuokrattua tilaa.

Lue myös:Innokkaita joudutaan jo käännyttämään ovelta – telinevoimistelun suosio kasvoi 80 prosenttia kolmessa vuodessa

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut