Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perulainen brunssi pelastui – Onda avaa jo toukokuussa

Siltanen yhdistää voimansa aiemmin Hakaniemessä sijainneen ravintola Ondan kanssa. Onda jäi Toinen linja 3:ssa taloyhtiön remontin jalkoihin ja lopetti toimintansa vuodenvaihteessa.

Käsintehdystä ja vegaaniystävällisestä ruoasta tunnettu Onda aloittaa Siltasen tiloissa Hämeentiellä 2. toukokuuta. Siltanen ja Onda kertoivat asiasta tänään Facebookissa.

Onda saa uusissa tiloissa aiempaa enemmän asiakaspaikkoja sekä sisällä että terassilla. Hiiligrillin ansiosta Onda pääsee toteuttamaan makumaailmaansa entistäkin paremmin.

Monipuolisessa valikoimassa on otettu huomioon niin vegaanit kuin sekasyöjätkin. Tarjolla on myös lounasbuffet sekä vaihtuvia lounasannoksia, joihin sisältyy salaattipöytä sekä itse tehtyä leipää ja tahnoja.

Lauantaisin tarjoillaan perulaista brunssia, joka on suurimmaksi osaksi maidoton ja gluteeniton. Valikoimassa on myös käsintehtyjä vegaanisia jälkiruokia ja erikoiskahveja. Ondan keittiö on avoinna maanantaista lauantaihin kello 11–22 ja brunssia tarjoillaan lauantaisin kello 11–16.

LieMi –ravintola muuttaa Siltasesta huhtikuussa Eerikinkadulle.