Itsepalvelukassaa kokeillut mokasi maksussa – IL: Joutui ruumiintarkastukseen ja sai sakot

Vantaalaisisän ensimmäinen kokemus itsepalvelukassalla asioinnista ei varmastikaan unohdu.

Iltalehden mukaan mies unohti maksaa ostoksensa, jonka seurauksena hänet vietiin ruumiintarkastukseen.

Lehden haastattelemaTuomo Kokko oli viikko sitten asioimassa Koivukylän Citymarketissa. Kokko kertoo olleensa sairastamisen jäljiltä "huterassa" kunnossa.

Kokko päätyi itsepalvelukassalle ensimmäistä kertaa. Hän koodasi ostokset, laittoi ne kassiin ja kiirehti, koska oli muitakin asiakkaita. Kokko kertoo unohtaneensa kiireessä maksaa ostokset, josta itsepalvelua valvonut nainen huomautti. Kokko palasi maksamaan neljänkympin ostoksensa.

Kaupan ovella vartija kuitenkin pysäytti Kokon ja vei toiseen huoneeseen, jossa hän oli tehnyt miehelle perusteellisen ruumiintarkastuksen. Pian paikalle saapui myös poliisipartio, joka kirjoitti Kokolle yli 200 euron sakon näpistyksestä.

Iltalehden mukaan Koivukylän Citymarketin tavaratalonjohtaja Teija Ali-Löytty myöntää, että uuden itsepalvelukassaston kanssa on ollut joitakin alkuhankaluuksia. Kokon tapaus on tavaratalon toimesta tutkittu nauhalta ja sakko on peruttu. Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa Iltalehdelle, että sakko perutaan.

Lue myös: Itsepalvelukassat yleistyvät Vantaalla – työntekijöitä tarvitaan silti jatkossakin

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut