Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Malmin koronaterveysasema kiinni pääsiäisenä – Nämä paikat päivystävät pyhinä

Pääsiäisenä ajaksi Malmin koronaterveysasema suljetaan.

Laakson koronaterveysasema on auki pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina kello 9–16.

Pääsiäisen pyhinä Helsingin terveysasemat ovat kiinni. Sulku koskee myös Kalasataman ja Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksia.

Kiirastorstaina terveysasemat ovat auki kello 8–16. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on auki kello 7–16.

Kiireellistä hoitoa vaativat potilaat hoidetaan pääsiäisen aikaan ympäri vuorokauden päivystyksessä, johon tulee soittaa ennen hoitoon hakeutumista. Päivystyksen maksuton numero on 116 117.

Aikuiset, 16 vuotta täyttäneet, hoidetaan Haartmanin päivystyssairaalassa (Haartmaninkatu 4, rakennus 12) ja Malmin päivystyssairaalassa (Talvelantie 6 J).

Helsinkiläiset voivat hakeutua kiireellisissä tapauksissa myös Jorvin päivystykseen Espooseen (Turuntie 150) tai Peijaksen päivystykseen Vantaalle (Sairaalakatu 1).

Lapset ja nuoret hoidetaan Uudessa lastensairaalassa (Stenbäckinkatu 9).

Hammashoidon päivystys on Haartmanin sairaalassa (Haartmaninkatu 4, rakennus 12).

Päivystys on auki pääsiäisen pyhinä kello 9–21. Ajanvaraus on auki kello 8–21 numerossa 471 71110. Yöpäivystys sijaitsee Töölön sairaalan tapaturma-asemalla (Töölönkatu 40) numerossa 040 621 5699.

Ennen päivystykseen saapumista soitettava etukäteen.

Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, tee koronaviruskysely verkossa omaolo.fi Saat toimintaohjeet oireiden perusteella.

Mikäli oireet ovat lieviä, jää kotiin. Jos oireet vaativat hoitoa, soita Helsingin koronavirusneuvontaan numeroon 310 10024 arkisin kello 7–20.