Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Opastetut luontoretket peruttu ainakin huhti- ja toukokuulta ­– omatoimisiin luontoretkiin vinkkejä verkosta

Pääkaupunkiseudun kaupungit eivät järjestä opastettuja luontoretkiä tai puistokävelyitä huhti- ja toukokuussa koronavirusepidemian vuoksi. Tilannetta arvioidaan uudestaan toukokuun lopussa.

Pääkaupunkiseudun luontoretkikalenterit tulevat jakoon asiointipisteisiin ja kirjastoihin, kun kokoontumisrajoitukset poistuvat ja retkiä voidaan taas järjestää. Retkiä on ohjelmassa marraskuuhun saakka.

Kunnat kannustavat silti lähtemään omatoimisille retkille, kunhan muistaa vältellä suosituimpia luontokohteita ja pitää reilun välimatkan muihin ulkoilijoihin. Lähimetsät ja tuntemattomammat luontokohteet ovat nyt hyviä ulkoilupaikkoja. Nuuksiossa sijaitseva luontokeskus Haltia on koonnut sivuilleen vinkkejä lasten kanssa retkeilyyn.

Helsingin luontokohteet, esitteet ja oppaat löytyvät osoitteesta www.hel.fi/helsinginluontoon. Puistokävelyihin Helsingissä opastetaan osoitteessa www.vihreatsylit.fi.