Merkittävä oikoreitti hidastuu työmaan vuoksi – Lapinmäentie peruskorjataan huhtikuussa

Lapinmäentien peruskorjaus alkaa huhtikuussa. Tie oikaisee merkittävästi Huopalahdentieltä Vihdintielle. Samassa yhteydessä uusitaan alueen kunnallistekniikkaa.

Työt tehdään vaiheittain, ja liikenne jatkuu tiellä töiden ajan. Liikenne saattaa kuitenkin hidastua. Mikäli katkoksia tulee, niistä tiedotetaan erikseen.

Pohjola-taloa saneerataan samaan aikaan katutöiden kanssa. Työt on suunniteltu samanaikaisiksi, jotta rakentamisen kesto alueella on mahdollisimman lyhyt.

Liikenne välillä Vihdintie–Huopalahdentie on tähänkin mennessä ohjattu kulkemaan pohjoisemman kiertoliittymän kautta. Lapinmäentien parantaminen aiheuttaa eniten häiriötä Lapinmäentien liikenteelle ja lähinnä alueen asukkaille.

Katutöihin kuuluu myös louhintaa, joten pölystä ja melusta voi aiheutua haittaa. Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 7–18, tarvittaessa myös muina aikoina.

Töiden on arvioitu valmistuvan loppuvuoteen mennessä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut