Hekalle valmistuu 6-kerroksisia taloja merenrantamaisemiin – näitä asuntoja voit hakea nyt

Laajasalon Kruunuvuorenrantaan valmistuu kesän lopulla yhteensä 158 uutta Hekan vuokra-asuntoa. Kohteen arvioitu valmistumisaika on elokuun lopussa. Haakoninlahdenkatu sijaitsee lähellä upeita ulkoilumaastoja, ja Herttoniemen metroasemalle vievän bussin pysäkki on lähes talojen kohdalla Koirasaarentiellä.

Haakoninlahdenkatu 1:n kiinteistössä on yksi 6—7-kerroksinen talo. Talossa on neljä portaikkoa ja yhteensä 100 asuntoa.

Haakoninlahdenkatu 3:n kiinteistössä on kaksi taloa. Suurempi taloista on 6-kerroksinen, portaikkoja siinä on kolme ja asuntoja 58. Pienempi kiinteistön taloista on varattu kehitysvammaisille, nämä asunnot eivät ole mukana hakuprosessissa.

Haakoninlahdenkadun asuntojen koko vaihtelee yksiöstä neljän huoneen ja keittotilan huoneistoihin. Lisäksi viiden huoneen asuntoja on yksi. Eniten on kolmioita.

Asuinhuoneiden lattiamateriaali on laminaatti. Kylpyhuoneet on laatoitettu. Huoneistoissa on varaukset astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille sekä pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtaiset vesimittarit, ja vedestä laskutetaan kulutuksen mukaan.

Kiinteistöjen maantasokerroksessa on liiketiloja ja valmius yhdelle ravintolalle.

Haakoninlahdenkatu 1:n asukkaille on varattu 44 autopaikkaa, Haakoninlahdenkatu 3:n Hekan asukkaille on varattu 31 autopaikkaa. Paikat sijaitsevat pysäköintitalossa lukuun ottamatta pihalla sijaitsevia invapaikkoja. Polkupyörien säilytyspaikkoja on pihalla ja ensimmäisen kerroksen varastossa.

Kuten kaikki Hekan uudiskohteet, myös Haakoninlahdenkadun kiinteistöt ovat savuttomia: tupakointi on kielletty sisällä, parvekkeilla ja terassilla. Tupakointi on sallittu vain erikseen osoitetulla alueella pihalla.

Asuntojen keskineliövuokra on 14,26 euroa per neliö kuukaudelta.

Asuntojen hakuaika päättyy 6.4.2020.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut