Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jumpat nettiin, konsertteja striimataan – Helsinki lisää digitaalisia palveluitaan

Helsingin kaupunki on lisännyt koronan vuoksi digitaalisten palveluidensa tarjontaa, koska kaupungin liikunta- ja kulttuuripaikat suljettiin viime viikolla.

Kaupunki on jo tästä viikosta alkaen tuottanut Helsinki-kanavalle erilaista videosisältöä ja lisää on luvassa.

– Ensi viikolla meillä alkaa olla Helsinki-kanavalla liikunta-aiheisia videoita, joiden tavoitteena on motivoida kotona olevia liikkumaan niin kodin olohuoneessa kuin ulkona lähimaastossa, kertoo kulttuuri ja vapaa-ajantoimialan viestintä- ja markkinointipäällikkö Essi Eranka

Vielä tällä viikolla kaupunki on pitkälti kuvannut kanavalle tulevaa materiaalia sekä editoinut ja tekstittänyt niitä.

Ensi viikon torstaina (2.4.) muun muassa Vuotalon flyygelikuu striimataan suorana lähetyksenä.

Jo tällä viikolla tarjolla kaupungin ylläpitämällä Helsinki-kanavalla on ollut muun muassa satutunteja ja museoiden näyttelyitä.

Helsinki sulki viime viikolla kaikki "sisällä tapahtuvat kohtaamisen paikat", kuten kirjastot, kirjastoautot, kulttuuritalot, museot, nuorisotalot ja sisäliikuntapaikat.

Kaupungin ylläpitämissä kulttuuri- ja vapaa-ajanpaikoissa työskentelee 1 600 työntekijää, joille kaupunki on pyrkinyt löytämään uusia työtehtäviä. Helsingin Uutiset kertoi työntekijöiden uusista työtehtävistä koronapandemian aikana viime viikolla.

Kaupunki painostaa muun muassa digitaalisten palveluiden kehittämiseen.