Kesätöitä tarjolla 15–17-vuotiaille nuorille – urheiluseurat, kaupunginosayhdistykset ja hyväntekeväisyysjärjestöt työllistävät

Lukuisat yhdistykset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla tarjoavat kesätöitä 15–17-vuotiaille nuorille. OP Helsinki tarjoaa nuoren palkan mukaan valituille yhdistyksille.

Esimerkiksi Kruununhaan asukasyhdistys palkkaa nuoren avustamaan verkkosivujen kuvituksessa. Töitä on tarjolla useissa urheiluseuroissa, kaupunginosayhdistyksissä ja hyväntekeväisyysjärjestöissä.

Lista ja hakuohjeet löytyvät OP Helsingin sivuilta Hakuaika päättyy 19. huhtikuuta.

OP Helsinki tarjoaa tänä vuonna yhteensä 300 nuoren työllistämiseksi. Kesätyöpaikkoja haetaan suoraan yhdistyksiltä. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen ja työjakson pituus on kaksi viikkoa.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta ja muista työnantajavelvoitteista. OP Helsinki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut