Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Koronavirus iski skuutteihinkin – Voin sähköpotkulaudat pois käytöstä Turussa ja Tampereella, Tier jatkaa

Sähköpotkulautayritys Voin skuutit katoavat toistaiseksi Turun ja Tampereen katukuvasta. Syynä on koronavirusepidemian vuoksi hiljentynyt kysyntä.

Viruksen vuoksi ihmiset työskentelevät pitkälti kotona eivätkä enää liiku entiseen malliin ravintoloihin tai toistensa luo.

Helsingissä sähköpotkulautoja on tarkoitus pitää tarjolla niin kauan kuin niillä on tarvetta. Turussa ja Tampereellakin Voi tiedottaa jatkavansa toimintaa heti, kun tilanne taas sen sallii.

Toinen skuuttivuokraaja Tier tiedottaa jatkavansa edelleen toimintaansa entiseen tapaan, mutta lisänneensä lautojen desinfiointia koronan vuoksi.

Tier kertoo sijoittelevansa potkulautoja nyt erityisesti kriittisten alojen henkilöstön työmatkojen varrelle ja olevansa avoin kaikenlaisille yhteistyökuvioille.

Voi puolestaan tiedottaa olleensa yhteydessä esimerkiksi julkisen liikenteen ja kaupan alan toimijoihin, jotta toimettomaksi jääneille sähköpotkulaudoille löytyisi uusia käyttötapoja.

Skuutteja voitaisiin yrityksen mukaan käyttää apuna esimerkiksi ravintoloiden kotiinkuljetuspalveluissa tai sairaala- ja hoitohenkilökunnan liikkuvuuden turvaamisessa.

Oslossa ja Tukholmassa on tiedotteen mukaan jo ravintoloita, joiden henkilökunta käyttää Voin lautoja ruuan kotiinkuljetukseen.

Muokattu 20.3.2020 kello 14.48: Lisätty Tieriä koskevat tiedot.