Läheneekö sähkölaskun eräpäivä? Caruna lupaa maksulle jatkoaikaa kolme kuukautta ilman kuluja

Sähkönjakelija Caruna tarjoaa kaikille henkilöasiakkailleen mahdollisuutta siirtää laskunmaksua kolme kuukautta ilman kuluja.

Yhtiöllä on noin 600 000 henkilöasiakasta. Caruna tiedottaa, että se haluaa osaltaan auttaa asiakkaitaan koronavirusepidemian aiheuttamien taloudellisten vaikutusten lieventämisessä.

Maksuajan pidentämistä voi pyytää kesäkuun loppuun asti. Pidemmästä maksuajasta ei aiheudu asiakkaille korko- eikä muitakaan kuluja, kun pyyntö tehdään ennen laskun eräpäivää, Caruna tiedottaa.

Maksupäivän siirto on tehtävä sähköisessä itsepalvelukanavassa Caruna Plussassa, kun asiakas on saanut laskun. Caruna+ palvelun voi ladata applikaatiokaupasta tai käyttää caruna.fi kautta löytyvää palvelua.

Asiakas voi valita mieleisensä maksuajan saamalleen laskulle jopa 90 päivää eteenpäin. Muutos tulee tehdä ennen laskun eräpäivää.

Caruna ilmoittaa myös jatkavansa säänkestävän sähköverkon rakentamista. Toiminnassa huomioidaan asiakkaiden, rakentamisen kumppanien ja yhtiön oman henkilöstön terveys.

Lue lisää aiheesta

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut