Kahden Tukholman-laivan liikennöinti keskeytyy – Viking Linen pari reittiä jatkaa huoltovarmuuden vuoksi

Viking Line keskeyttää liikennöinnin Helsingin ja Tukholman välisellä reitillä keskiviikosta 18. maaliskuuta alkaen koronaviruksen aiheuttaman tilanteen takia.

Mariellan ja Gabriellan liikennöinti keskeytyy 13. huhtikuuta asti. Mariellan viimeinen vuoro on tänään tiistaina Tukholmasta Helsinkiin, Gabriellan viimeinen vuoro on Tukholmasta Helsinkiin keskiviikkona.

– Säilyttääksemme huoltovarmuuden Suomen ja Ruotsin välillä, jatkuu liikennöinti Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma -reitillä. Samasta syystä liikennöimme edelleen kerran päivässä Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin kuutena päivänä viikossa, sanoo Viking Linen tiedotteessa toimitusjohtaja Jan Hansen

Matkustajiin, joilla on varaus perutuille lähdöille, Viking Line ottaa järjestyksessä yhteyttä.

Kaikkia Mariellalle ja Gabriellalle 13. huhtikuuta asti tehtyjä varauksia koskee maksuton siirto- ja peruutusturva.

Matkustajia Viking Line kehottaa odottamaan yhteydenottoa, sillä yhtiön asiakaspalvelu on pahasti ruuhkautunut.

Aikaisemmin Viking Line on keskeyttänyt liikennöinnin Maarianhaminan ja Kapellskärin välillä. Myös Maarianhaminasta Tukholmaan risteilevän Viking Cinderellan kaikki risteilyt on peruttu huhtikuun puoliväliin asti. Viking XPRS kulkee Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin kerran päivässä kuutena päivänä viikossa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut