Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Silja Europan liikennöinti Tallinnaan keskeytyy, kaksi alusta jatkaa virolaisten kotiinpaluuta varten

Tallink keskeyttää toistaiseksi Silja Europan liikennöinnin Tallinnaan tiistaista alkaen.

Keskeytyksen syynä on koronavirustilanne ja Viron hallituksen uudet rajavalvontaa koskevat toimen, jotka tulevat voimaan tiistaina.

Silja Europa liikennöi vielä Helsingistä Tallinnaan maanantaina 16. maaliskuuta normaalin aikataulun mukaan. Risteilymatkustajia ei enää oteta mukaan, ainoastaan yhdensuuntaiset reittimatkat on mahdollisia, Tallink tiedottaa.

Tiistaista lähtien Silja Europa pysyy Tallinnan satamassa toistaiseksi.

Laivaliikenne Viron ja Suomen välillä jatkuu toistaiseksi Megastarilla ja Starilla, Tallink kertoo tiedotteessa. Siten varmistetaan, että virolaiset voivat matkustaa takaisin Viroon Suomen kautta naapurimaista ja jotta Viron naapurimaiden asukkaat voisivat käyttää Viroa kauttakulkumaana kotiinsa pääsemiseksi.

Myös rahtikuljetukset Viron ja Suomen välillä sekä Viron ja Ruotsin välillä jatkuvat.

Muuga–Vuosaari -reitin rahtialus Sea Wind liikennöi tiistaista alkaen toistaiseksi vain rahtikuljetuksia.

Rahdin kuljetus Latviasta Ruotsiin ja Suomeen jatkuu Viron kautta edellyttäen, että Viron ja Latvian välinen maaraja on edelleen auki.

Tallink Siljan asiakaspalvelu ottaa mahdollisimman pian yhteyttä niihin asiakkaisiin, joihin muutokset vaikuttavat. Yhtiö kehottaa asiakkaita seuraamaan yhtiön verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia.