Korona sulkee myös leipäjonot ja maksuttomat yhteisruokailut – täältä saa nyt ruoka-apua

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakuntien yhteisöruokailut ja Myllypuron elintarvikejakelu joudutaan valitettavasti sulkemaan toistaiseksi. Seurakunnat supistavat toimintaansa varotoimenpiteenä myös riskiryhmiin kuuluvien suojaamiseksi.

Ruoka-avun jatkuvuudesta huolehditaan siten, että ruokatavaroita pakataan valmiiksi akuuttikasseiksi.

Valmiiksi tehtyjen kassien jakelu sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa, joten niiden jakelu sujuu nopeasti. Hajauttamalla jakelua vältetään joukkokokoontumisia, ja jonoja pyritään kaikin puolin välttämään.

Jakelu alkaa maanantaina 16. maaliskuuta ja jatkuu toistaiseksi. Akuuttikassien koordinoinnista ja kuljetuksesta vastaa Helsingin kaupungin ja seurakuntayhtymän ruoka-avun kehittämishanke.

Kasseja on jaossa arkisin ma–pe kello 13–15 seuraavasti:

Matteuksenkirkon Varustamo, Turunlinnantie 3, Malmin Varustamo, Pekanraitti 16 sekä Hermannin diakoniatalon Varustamo, Hämeentie 73.

Varustamo-Livsrum-paikat ovat Seurakuntayhtymän kehitteillä olevia monen toimijan diakoniakeskuksia.

Kasseja jaetaan myös maanantaisin Malminkartanon Toimintakeskus Jennyssä, Beckerintie 9, keskiviikkoisin Munkkivuoren kirkolla, Raumantie 3 ja torstaisin Huopalahden kirkolla, Vespertie 12. Näiden kassien jakoaika on kello 13.

Tiedot saattavat täydentyä myöhemmin.

Lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut