Koronavirustutkijoiksi tekeytyneet varkaat iskivät Vihdissä – saaliina 2 000 euroa, arvoesineitä ja alkoholia

Koronavirustutkijoiksi tekeytyneet miehet anastivat lauantaina Vihdissä asukkaalta käteistä ja arvotavaraa.

Kaksi miestä oli koputtanut asukkaan ikkunaan noin kello 19 aikaan illalla. Miehet esittäytyivät koronavirustutkijoiksi ja ilmoittivat suorittavansa koronatarkastusta. Vanhempi heistä jututti asukasta keittiössä, kun toinen kiersi asunnossa. Hetken kuluttua asukas huomasi asunnossaan myös kolmannen henkilön, joka tutki paikkoja.

Väitetyn tarkastuksen päätteeksi asukasta pyydettiin maksamaan pankkikortilla 10 euron tarkastusmaksu maksupäätteen tapaisella laitteella. Miesten poistuttua asukas huomasi, että häneltä oli viety 2 000 euroa käteistä, lukuisia arvoesineitä ja alkoholia.

Poliisi etsii tapaukseen liittyen kolmea epäiltyä. Yksi epäilty on noin 30-vuotias mies. Hän on noin 200 senttimetriä pitkä, vartaloltaan pulska ja hänellä on tummat hiukset. Tekohetkellä päällä olivat tummat vaatteet.

Toinen mies on noin 30-vuotias, noin 170-180 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan pulska. Hänellä oli tummat vaatteet.

Kolmas mies oli noin 60-vuotias mies. Hän oli noin 170-180 senttimetriä pitkä ja hoikkavartaloinen. Tekohetkellä hän oli pukeutunut farkkuihin, ruskeaan villapaitaan ja harmahtavaan myssyyn.

Tapauksen selvittämiseksi poliisi kaipaa yleisöltä vihjeitä. Havainnot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 413 013 (puhelinvastaaja) tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut