Kirjamessutapahtuma peruttiin koronan takia

Lauantaina 21. maaliskuuta Roihuvuoren kirjastossa oli määrä järjestää kolmatta kertaa Roihuvuoren kirjamessut. Koronavirustilanteen takia messut siirretään ensi syksyyn.

Vapaaehtoisvoimin järjestettävä lähikirjallisuustapahtuma on ollut aiempina vuosina menestys.

– Tämän vuoden ohjelma oli todella hieno, olemme siitä valtavan ylpeitä. Mutta viime päivien uutisten valossa emme nähneet järkeväksi järjestää tapahtumaa tällä hetkellä, kertoo Roihuvuoren kirjamessujen ohjelmapäällikkö Satu Kiiskinen tiedotteessa.

Uutta päivämäärää aletaan etsiä ensi syksyltä. Kokonaistilanteen selkiydyttyä uudesta tapahtumapäivästä kerrotaan niin pian kuin mahdollista. Roihuvuoren kirjamessujen pääjärjestäjätahot ovat Roihuvuori-Seura ja Roihuvuoren kirjasto.

– Toivomme runsasta yleisömäärää jälleen ensi syksylle. Nyt tässä välissä on hyvä keskittyä muihin asioihin, Kiisinen sanoo ja muistuttaa, että kirjallisuutta voi lukea myös kotona esimerkiksi karanteenin aikana.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut