Lähes 90 itähelsinkiläiskoulun oppilasta ja henkilökuntaa kotikaranteeniin korona-altistuksen vuoksi – karanteeni kestää 2 viikkoa

Laakavuoren ala-asteen koulun oppilaita ja henkilökuntaa on asetettu karanteeniin koronavirusaltistuksen vuoksi. Kaupunki tiedotti asiasta torstai-iltana.

Kotikaranteeniin on asetettu koulun luokkien 5A, 5B, 6A, 6B,1–6C ja 1–6D oppilaita ja henkilökuntaa. Karanteeni kestää kaksi viikkoa. Kotiin karanteeniin määrättyjä oppilaita on yhteensä 73 ja 13 koulun henkilökuntaan kuuluvaa. Koulussa on 253 oppilasta.

Oppilaiden vanhemmat ja koulun henkilökunta ovat saaneet tiedon altistuksesta. Terveysviranomaiset ovat olleet yhteydessä kotikaranteeniin asetettaviin sekä heidän perheisiinsä.

Perjantaina koulu on auki normaalisti. Kaikki muut oppilaat, paitsi karanteeniin asetut, tulevat kouluun normaalisti.

Kotikaranteeniin määrättyjen tulee pysytellä terveysviranomaisten ohjeiden mukaan kotona, eikä olla kontaktissa kodin ulkopuolisten ihmisten kanssa. Oppilaat opiskelevat kotona muun muassa etäyhteyksien välityksellä.

Altistuneiden perheenjäsenet eivät ole karanteenissa, koska he eivät ole olleet lähikontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen. He voivat elää ja liikkua normaalisti.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut