Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osaatko laulaa hyvin? – Triplan musiikkimuseossa etsitään lahjakkuuksia

Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteydessä järjestettäviin Satumaa- ja Tangoseniori-laulukilpailuihin etsitään laulajia kauppakeskus Triplan musiikkimuseo Famessa järjestettävässä esikarsinnassa 21. maaliskuuta. Satumaa-laulukilpailu järjestetään neljännentoista ja Tangoseniori-laulukilpailu yhdettätoista kertaa, kerrotaan tiedotteessa.

Satumaa-laulukilpailussa on kaksi sarjaa: tangojuniori-sarja 8–12-vuotiaille ja tangonuori-sarja 14–17-vuotiaille. 13-vuotiaat saavat valita sarjan, johon osallistuvat. Tangojuniori-sarjassa lauletaan lastenlauluja ja iskelmiä, tangonuori-sarjassa iskelmiä ja tangoja. Laulukilpailussa lauletaan suomenkielisiä lauluja ja Satumaa-laulukilpailussa on koko kisan ajan kareokesäestys.

– Tangonuori-voittajista tangokuningattaren tittelin ovat voittaneet Erika Vikman ja Aino Niemi, Suomalaisen tangon satumaa ry:n puheenjohtaja Ilmari Ylä-Autio kertoo tiedotteessa.

Tangoseniori-laulukilpailu tarjoaa varttuneimmille laulajille foorumin, jossa voi esittää osaamistaan ja jonka kautta on mahdollisuus julkiseen esiintymiseen ja oman uran luomiseen ja edistämiseen. Kilpailussa on kaksi sarjaa, tangoseniori 45+ ja tangoseniori 65+. Tangoseniori-laulukilpailussa lauletaan tangoja.

Satumaa- ja tangoseniorilaulukilpailuun ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy netistä sivulta suomalaisentangonsatumaa.fi. Ilmoittautumiset on jätettävä vähintään viikkoa ennen esikarsintaan osallistumista.

Helsingin esikarsintojen lisäksi kevään aikana järjestetään esikarsinnat Kouvolassa, Salossa, Oulussa, Seinäjoella, Äänekoskella ja Nokialla. Kilpailun järjestää Suomalaisen tangon satumaa -yhdistys. Finaalit järjestetään yhdessä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa.