Urheilutalolle kaavaillaan laajennusta Vuosaaressa

Kaisa Paastela

Vuosaaren Urheilutalon laajennus löytyy mainintana vireillä olevasta asemakaavamuutoksesta Vuosaaren keskustan länsiosassa. Uimahallia suunnitelma ei kuitenkaan koske, vaikka kysyntää palvelulle alati kasvavassa kaupunginosassa luultavimmin riittäisi.

– Tämän laajennussuunnitelman yhteydessä suunnitellaan vain parkkipaikan ”yläpuolelle” mahdollisesti toteutettavia sisäliikuntatiloja. Uimahallin vesitilaa ei voi teknisistä syistä johtuen laajentaa samalle alueelle, kertoo Urheiluhallien toimitusjohtaja Pekka Laitinen

– Vuosaaren Urheilutaloa laajennettiin viimeksi noin kymmenen vuotta sitten, jolloin toteutettiin ns. uusi puoli, johon tuli uusi 25 metrin allas, terapia-allas, vesiliukumäki ja opetusallas, Laitinen muistuttaa.

– Olisi toki hienoa, jos etelä–länsipihalle saataisiin joskus tulevaisuudessa esimerkiksi ulkoallas.

Itä-Helsingin ajankohtaisia kaavahankkeita esitellään laajasti Uutta Itä-Helsinkiä asukastilaisuudessa Stoassa (Turunlinnantie 1) 12. maaliskuuta kello 15–19. Paikan päällä voi kuulla ja kysellä asiantuntijoilta työn alla olevista hankkeista ja suunnitelmista.

Saliesitysten lisäksi voi keskustella asiantuntijoiden kanssa kaupunginosittain järjestetyillä esittelypisteillä. Kaupunginosapisteet ovat Kulosaaresta, Laajasalosta, Herttoniemestä, Vartiokylästä, Mellunkylästä ja Vuosaaresta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut