Noin viikon studio -poppoo lähti pystyhuumorirundille

YLE:n Noin viikon studio -ajankohtaissatiiriohjelmasta tutut koomikot Eeva Vekki, Anders Helenius, Antti Haapala ja Tomi Haustola kiertävät nyt Suomea Noin viikon stand up -kiertueen merkeissä. Vekki, Helenius, Haapala ja Haustola lupaavat avautua lavalla heitä koskettavista aiheista, etenkin sellaisista, joita televisiossa ei nähdä tai joita ei siellä edes saisi sanoa, kerrotaan tiedotteessa.

– Stand up -lavalla persoona pääsee paremmin esille kuin televisiossa ja täten jututkin ovat henkilökohtaisempia. Lisäksi juttujen kirjoittaminen on aika erilaista. Stand up -lavalla joutuu pärjäämään ilman hauskoja videoita Antti Rinteestä, Trumpista ja sotesta, joita me tv-vitseissä käytetään. Se voi olla sekä siunaus että kirous, naurahtaa Noin viikon studion juontaja Anders Helenius tiedotteessa.

Eeva Vekki kuvailee stand upia soololajiksi, jota tehdään yksin, vaikkakin vahvasti yleisön kanssa.

– Kun tekee tutun porukan kanssa kiertueen, pääsee olemaan osa bändiä ja se on ihan mahtavaa! Lisäksi ollaan jo valmiiksi hyvin tiiviisti viikot yhdessä, niin mikäs sen parempaa että ollaan kimpassa myös viikonloput, jatkaa Eeva Vekki.

Seisomakomiikkaa

6.–7.3. HKT Arena, Helsinki

13.3. HKT Arena, Helsinki

14.3. Turun Kaupunginteatteri

27.3. Teatteri Provinssi, Salo

3.4. HKT Arena, Helsinki

17.4. TTT-Klubi, Tampere

18.4. Kulttuurikuppila Brummi, Rauma

7.5. Sellosali, Espoo

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut