Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso tästä viikonlopun sää Tallinnassa – Luvassa lumisadetta ja pikkupakkasta

Kuluvan viikon keskiviikkona talvi saapui kuin saapuikin Tallinnaan ja kaupunki peittyi kauniiseen lumivaippaan. Tulevana viikonloppuna kaupungissa voikin nauttia aurinkoisesta talvisäästä, ennen kuin sää taas sunnuntaina lämpenee ja vie lumet mennessään.

Viikonloppu alkaa perjantaina pilvisessä säässä ja heti aamusta on luvassa ajoittaista lumisadetta. Lämpötila on muutaman asteen pakkasen puolella, mutta tuuli tekee säästä todellista kylmemmän tuntuisen. Puoleen päivään mennessä lumisade lakkaa ja sää muuttuu poutaiseksi. Iltapäivällä on luvassa jopa vähäistä auringonpaistetta. Iltaa kohden sää selkenee ja jatkuu poutaisena myöhäiseen yöhön.

Lauantaiaamu valkenee puolipilvisessä ja poutaisessa säässä. Pakkasta on heti aamusta jopa 6 astetta ja tuuli saa ilman tuntumaan vielä kylmemmältä. Aamun aikana sää poutaantuu ja aurinko alkaa paistamaan. Aurinko lämmittää jo sen verran, että lämpötila nousee iltapäivällä nollaan. Alkuillasta sää pilvistyy hiukan, mutta pysyy poutaisena. Pilvipoutainen sää jatkuu yöhön saakka.

Sunnuntaiaamuna sää on pilvinen, mutta poutainen. Lämpötila on muutaman asteen pakkasen puolella, mutta tuuli saa sää tuntumaan huomattavasti kylmemmältä. Aamun aikana sää pilvistyy ja luvassa on mahdollisesti vähäistä lumisadetta. Samalla lämpötila nousee plussan puolelle ja sade muuttuu vedeksi puoleen päivään mennessä. Pilvinen sää ja ajoittainen sade jatkuvat myöhäiseen iltaan saakka. Suomenlahdella on odotettavissa perjantai-iltapäivään asti lännen puoleista tuulta 7-12 metriä sekunnissa. Paikoin lumisadetta, muuten hyvä näkyvyys. Lauantaiaamuna Suomenlahdella tuulee 5-7 metriä sekunnissa.