Maaliskuussa Eckerö Linella vietetään Fashion Festivalia – Muotivaikuttajat ovat tavattavissa m/s Finlandialla

Eckerö Linen m/s Finlandia täyttyy maaliskuussa kotimaisesta muodista ja kauneudesta, kun laivalla järjestetään täysin uudenlainen Fashion Festival -tapahtuma. Sen sisällön on suunnitellut Ivana Helsingin pääsuunnittelija Paola Suhonen.

Fashion Festivalin oma tunnuskuosi on myös Paola Suhosen suunnittelema. Eckerö Line

Thea Ekholm

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Fashion Festival on käynnissä m/s Finlandialla 6.-29. maaliskuuta. Sen aikana risteilymatkustajat pääsevät seuraamaan laivalla monenlaisia muotinäytöksiä, osallistumaan inspiraatiota ja kädentaitoja tarjoaviin erilaisiin työpajoihin ja tapaamaan muotivaikuttajia, kuten Ninja Sarasalon ja Vesa Silverin, Suomenlahden aalloilla.

Lisäksi koko festivaalin ajan m/s Finlandialla on esillä vaikuttaja Janita Aution muotivalokuvanäyttely ja Paola Suhosen Fashion Film Loop -teos, joissa molemmissa yhdistyvät ainutlaatuisella ja kiehtovalla tavalla muoti, taide ja urbaani design. Myös Fashion Festivalin oma tunnuskuosi on merkin pääsuunnittelijan Paola Suhosen käsialaa.

Fashion Festivalin muotinäytökset puolestaan esittelevät Ivana Helsingin kevätmalliston ja Pariisissa vuonna 2018 järjestetyssä 20-vuotisnäytöksessä nähtyjä uniikkeja haute couture -asuja. Laivan catwalkille astelevat Paola Suhosen luomuksissa sekä ammattimallit että laivan oma henkilökunta. Tutustu tapahtuman tarkempaan ohjelmaan täällä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut