Viron itsenäisyyspäivää juhlitaan myös Suomessa

Viron 102. itsenäisyyspäivää vietetään maanantaina 24. helmikuuta. Sitä voi juhlistaa myös Suomessa, jossa järjestetään monenlaista ohjelmaa.

Ott Lepland Kvartetti esiintyy Viron itsenäisyyspäivän konsertissa Helsingissä.

Thea Ekholm

Lauantaina 22. helmikuuta järjestetään Helsingissä Alppilan kirkossa klo 17.00 alkaen Viron itsenäisyyspäivän konsertti. Esiintymässä on Ott Lepland Kvartetti ja konsertin järjestävät yhteistyössä Viro-instituutti Suomessa, Suomen Viro-yhdistysten liitto SVYL, Tuglas-seura, Viron suurlähetystö Helsingissä ja Helsingin vironkielinen seurakuntatyö.

Lippuja konserttiin voi ostaa etukäteen Eesti Majasta tai Alppilan Kirkosta. Lippuja myydään myös ovella. Aikuisten konserttilippu maksaa 10 euroa ja lasten lippu 5 euroa.

Maanantaina 24. helmikuuta on klo 13.00 Malmin hautausmaalla seppeleen lasku kaatuneiden virolaisten vapaaehtoisten muistomerkille. Klo 15.00 lasketaan seppele Viron vapaussodassa kaatuneiden suomalaisten vapaaehtoisten muistomerkille Vanhankirkon puistossa. Viron itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus alkaa klo 17.00 Alppilan Kirkossa, osoitteessa Kotkankatu 2, Helsinki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut