Viking Line panostaa entistä enemmän ympäristöystävällisyyteen – Nimitti vastuullisuuspäällikön

Dani Lindberg on nimitetty Vikin Linen uudeksi vastuullisuuspäälliköksi edistämään varustamon vastuullisuustyötä ja varmistamaan sen laatu.

Thea Ekholm

Ahvenanmaalainen Viking Line on eturintamassa kehittämässä ympäristöystävällistä merenkulkua Itämerellä, lähtökohtanaan YK:n globaalit kestävän kehityksen tavoitteet. Viime vuosikymmeninä varustamo on tukenut aktiivisesti tutkimusta ja vastuullisuusprojekteja herkän meriympäristön suojelemiseksi.

Vuonna 2021 Viking Line tuo liikenteeseen myös uuden ilmastofiksun aluksen, Viking Gloryn.

– Viking Linen perustivat ja sen omistavat ahvenanmaalaiset, jotka elävät meren äärellä. Siksi yrityksen DNA:han kuuluu itsestään selvästi vastuullisemman merenkulun kehittäminen Itämeren herkän ympäristön suojelemiseksi. Olemme iloisia, että meillä on nyt kunnianhimoinen vastuullisuuspäällikkö, joka voi konkretisoida ja syventää ympäristö- ja vastuullisuustyötämme, Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström sanoo. Dani Lindberg on ollut Viking Linen palveluksessa vuodesta 2008 ja on vastannut menestyksellisesti useista rajat ylittävistä projekteista, kuten konsernin hankintapolitiikan laatimisesta ja toteutuksesta sekä tietosuojakäytännön toteuttamisesta uuden GDPR-asetuksen yhteydessä.

– On jännittävää ja tärkeää päästä mukaan vaikuttamaan Viking Linen vastuullisuustyöhön. Kuljetus-, matka- ja viihdealan isona tekijänä varustamon toiminnalla on todellista merkitystä. Olemme jo edenneet hyvän matkaa kohti IMO:n päästötavoitetta vähentää merenkulun päästöjä 50 prosenttia vuoteen 2050 mennessä, Dani Lindberg kertoo.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tältä näyttää uudistunut Viking XPRS – Katso video! 6.2.2020 9:18
  2. Viking Linen matkustajamäärä laski viime vuonna – Helsinki-Tallinna-reitin matkustajamäärä kuitenkin kasvoi 7.1.2020 18:13

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut