Viking Line panostaa entistä enemmän ympäristöystävällisyyteen – Nimitti vastuullisuuspäällikön

Dani Lindberg on nimitetty Vikin Linen uudeksi vastuullisuuspäälliköksi edistämään varustamon vastuullisuustyötä ja varmistamaan sen laatu.

Thea Ekholm

Ahvenanmaalainen Viking Line on eturintamassa kehittämässä ympäristöystävällistä merenkulkua Itämerellä, lähtökohtanaan YK:n globaalit kestävän kehityksen tavoitteet. Viime vuosikymmeninä varustamo on tukenut aktiivisesti tutkimusta ja vastuullisuusprojekteja herkän meriympäristön suojelemiseksi.

Vuonna 2021 Viking Line tuo liikenteeseen myös uuden ilmastofiksun aluksen, Viking Gloryn.

– Viking Linen perustivat ja sen omistavat ahvenanmaalaiset, jotka elävät meren äärellä. Siksi yrityksen DNA:han kuuluu itsestään selvästi vastuullisemman merenkulun kehittäminen Itämeren herkän ympäristön suojelemiseksi. Olemme iloisia, että meillä on nyt kunnianhimoinen vastuullisuuspäällikkö, joka voi konkretisoida ja syventää ympäristö- ja vastuullisuustyötämme, Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström sanoo. Dani Lindberg on ollut Viking Linen palveluksessa vuodesta 2008 ja on vastannut menestyksellisesti useista rajat ylittävistä projekteista, kuten konsernin hankintapolitiikan laatimisesta ja toteutuksesta sekä tietosuojakäytännön toteuttamisesta uuden GDPR-asetuksen yhteydessä.

– On jännittävää ja tärkeää päästä mukaan vaikuttamaan Viking Linen vastuullisuustyöhön. Kuljetus-, matka- ja viihdealan isona tekijänä varustamon toiminnalla on todellista merkitystä. Olemme jo edenneet hyvän matkaa kohti IMO:n päästötavoitetta vähentää merenkulun päästöjä 50 prosenttia vuoteen 2050 mennessä, Dani Lindberg kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut