Tallinnan lentokenttä kehottaa matkustajia panostamaan hyvään käsihygieniaan

Viron terveysviranomaisten mukaan riski, että joku matkailija toisi mukanaan Viroon koronaviruksen on erittäin pieni. Siitä huolimatta Tallinnan lentokenttä ohjeistaa matkustajia huolehtimaan käsihygieniastaan.

Thea Ekholm

Virossa ei toistaiseksi ole löydetty yhtään koronavirustartuntaa ja paikallisten viranomaisten mukaan viruksen kulkeutuminen Viroon on hyvin epätodennäköistä. Viron ulkoministeriö suosittelee kuitenkin välttämään matkustamista Kiinaan ja erityisesti riskialueelle Hubeihin.

Tartunnan välttämiseksi Tallinnan lentokenttä kannustaa vilkkailla paikoilla, kuten lentokentillä, noudattamaan yleisiä hygieniavaatimuksia ja pesemään kädet usein sekä välttämään kosketusta ihmisiin, joilla on hengitystiesairauden oireita.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tallinnan matkustajasatamassa tehostetaan siivousta koronaviruksen varalta
    3.2.2020 10:15
  2. Tallinnaan voi risteillä turvallisin mielin – Laivayhtiöt ovat varautuneet koronavirukseen tehostetuilla siivousohjelmilla ja hyvällä käsihygienialla
    30.1.2020 12:29

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut