Virolaisen purjelaiva miehistö löysi 500 kiloa hasista merestä Teneriffan edustalta

Viron yleisradion uutisen mukaan virolaisen turistiristeilyjä järjestävän purjelaivan miehistö löysi 500 kiloa hasista ajelehtimasta merestä Teneriffan edustalta.

Ensimmäisenä meressä kelluvat laatikot Teneriffan edustalla huomasivat virolaisen Wesipruul-purjelaivan kyydissä olleet turistit. Siististi pakatut laatikot, joihin oli painettu kirjaimia ja numeroita, löytyivät merestä viime viikolla.

Wesipruul-purjelaivan virolainen kapteeni Kristo Koop oli viemässä turisteja delfiinien katselu -risteilylle Teneriffan edustalle, kun laivan matkustajat huomasivat laatikot. Kun yksi laatikoista otettiin ylös vedestä ja avattiin, sen huomattiin sisältävän ruskeaa jauhetta. Myöhemmin jauhe paljastui olevan hasista.

Kapteeni ilmoitti heti löydöstä paikalliselle poliisille, joka lähetti tapahtumapaikalle helikopterin. Satamassa poliisi myös kuulusteli kapteenia ja laivan matkustajia. Laatikoiden alkuperästä tai omistajasta ei ole tietoa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut